Ruiskumaalausta laadukkaalla työnjäljellä Hyvinkäällä

Hyvinkään Pintakäsittely Oy tekee ruiskumaalausta eli märkämaalausta laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta palvelemme yksityisiä ja yrityksiä kattavasti myös muualta Suomesta.

Palveluihimme kuuluu myös hiekkapuhallus. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja räätälöimme kilpailukykyisen tarjouksen tarpeidesi mukaan. 

Ota yhteyttä!

Ruiskumaalaamme kaikenkokoiset kappaleet

Ruiskumaalaamme niin pienet kuin isotkin kappaleet, erilaisia teräsrakenteita ja raskasta kalustoa myöten. Hoidamme ruiskumaalaukset aina nopeasti ja lopputulos on takuuvarmasti siisti ja tasainen. Meiltä onnistuu sekä sisä- että ulkopintojen ruiskumaalaus.

Ruiskumaalaustyöt kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä väärää tekniikkaa käyttäen maalatusta pinnasta tulee helposti epätasainen. Kun ammattilainen hoitaa työn, voit olla varma, että maalatussa pinnassa ei näy esimerkiksi valumajälkiä.  

Kysy lisätietoja

Toimivat työtilat mahdollistavat monipuolisen työskentelyn

Toimipisteessämme Hyvinkäällä meillä on tilavat ja toimivat työtilat, joihin mahtuu pintakäsiteltäväksi suuretkin tuotteet ja laitteet, kuten teräsrungot tai vaikka henkilönostimet. Meiltä voit tilata sekä uudis- että kunnossapitomaalausta. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Käytössämme on ajanmukainen ja hyvin huollettu työvälineistö, jota käyttäen haasteellisemmatkin pintakäsittelytyöt sujuvat onnistuneesti. Kun tilaat pintakäsittelytyöt meiltä, voit olla varma kestävästä ja korkealaatuisesta lopputuloksesta. 

 

Me teemme myös hiekkapuhallustöitä. Lue lisää!

Hiekkapuhallustyöt

Ruiskumaalaustyöt pitkällä kokemuksella

Kokemuskuvake

Pitkä työkokemus

Olemme tehneet ruiskumaalausta jo vuodesta 1992. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme.

Palvelukuvake

Nopeaa palvelua

Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla. Ajanmukaisia työvälineitä käyttäen pystymme hoitamaan ruiskumaalaustyöt joutuisasti, siististä lopputuloksesta tinkimättä.  

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme joustavaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Pyydä tarjous

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, kun tarvitset ruiskumaalausta tai hiekkapuhallusta. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. 

Katso yhteystietomme